Hello!

Din grijă pentru tine.

a 4-a ediție

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România. O parte consistentă a echipei de voluntari este formată din adventiști practicanți, creștini care au adoptat un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, cu legile ei și cu ultimele descoperiri științifice. Ne dorim o viață liberă de dependențe, facem o prioritate zilnică din rugăciune și din studiul Bibliei și, la sfârșitul fiecărei săptămâni, ne rezervăm o zi completă de sărbătoare și odihnă. Îndrăgim voluntariatul și găsim sens în a dărui celor în nevoie.

Teama de a merge la medic reprezenta deja o realitate prepandemică a societății noastre, însă ultimii trei ani au acutizat puternic problema.

Mulți români nu au timp, nu au bani și nu au curaj să afle ce îi doare. De aceea dorim să oferim servicii medicale gratuite în spații create special în colaborare cu partenerii și sponsorii noștrii. Evenimentul este unul de educație și prevenție. Facem o campanie de screening gratuit și amenajăm cabinete de ecografii ce vor oferi servicii medicale atât doamnelor, cât și domnilor.

ECOGRAFII

SCREENING

CONSULTAȚII

CONSILIERE

Ce oferim?

Îți oferim servicii medicale și ecografii gratuite.

Programează-te la unul din cabinete și depistează din timp orice neregulă! Află că ești bine!

Facem ecografii gratuite pentru sân, tiroidă și prostată, ecografii cardiace + EKG și eco-doppler arterial și venos. Îți punem la dispoziție cabinete de cardiologie, ginecologie, urologie, gastroenterologie, ORL, neurologie, nutriție și dietetică, recuperare medicală și multe altele. Îți oferim consiliere psihologică.

Cum mă programez

Foarte simplu! Solicită o singură consultație ecografică sau alege unul din cabinetele noastre accesând sau sunând la numerele de telefon!

Ai membri ai familiei sau cunoscuți vârstnici care au nevoie de o consultație gratuită? Ajută-i să se înscrie!